Vloertegels

Bij patroontegelwinkel weten we dat je een huis met een eigen identiteit wilt hebben. Daarom zoek je bijzondere vloertegels die precies bij jouw stijl passen.

Je hebt misschien al veel tegels gezien, maar ze voelen niet goed. Ze zijn te standaard. Je zoekt iets anders wat beter bij jou past. Jouw huis is de belangrijkste plek waar jij je thuis wilt voelen. Daarom zou deze plek tegels met de juiste uitstraling moeten hebben. 

Geef jouw huis een karakter met een van de onderstaande tegelvloeren. Ga voor persoonlijk advies en een groter aanbod naar onze showroom in Maarssen.

De bovenstaande tegels hebben verschillende maten, kleuren en vormen. Er staan honderden verschillende soorten vloertegels op de website (inclusief samples). Vind jij het lastig om een tegel voor je vloer te kiezen die bij jouw huis past? Wil je weten hoe de tegel er in het echt uitziet? Je kunt er ook voor kiezen om eerst een sample van een tegel te bestellen. Je krijgt het geld terug, zodra de tegel weer teruggestuurd is.

Wil je liever persoonlijk advies? Vul hier het formulier in of bel naar: 030 20 72 777. Ook is het mogelijk om naar onze showroom in Maarssen te gaan. Daar zijn met mensen met een interieur achtergrond. We vinden het belangrijk dat je de tegel krijgt die bij jouw huis past. Elke situatie en persoon is anders. Het moet allemaal kloppen, want je doet een investering voor de langere termijn. 

Kijk voor meer informatie ook naar onze pagina met de veel gestelde vragen.