Hoe bestel ik?

Als je tegels besteld bedenk dan altijd dat er wat snijverliezen zijn en het lang niet gek is een paar tegeltjes reserve te hebben. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat over een jaar of wat een tegel beschadigd en dan is het soms lastig een tegel in de juiste maat en kleur te vinden. Het blijft namelijk een ambachtelijk product. Neem daarom 10% extra tegels. Stel je hebt 20 m2 oppervlakte, bestel dan 22 m2.

Per product kan je het aantal benodigde vierkante meters invullen.

bestellen

In het geval boven is dat 53 vierkante meter. Het systeem berekend dan hoeveel pakken er nodig zijn, in dit geval 7. Deze tegel is per 0.48 vierkante meter verpakt maar sommige producten hebben meer of minder in het pak zitten. Het systeem rond het aantal pakken altijd naar boven af zodat je niet te kort komt.

Als je uitgewinkeld bent kun je naar het winkelwagentje gaan om af te rekenen. Voer eventueel nog een wijziging in vergeet niet de verzendwijze te kiezen en ga door naar afrekenen.

afrekenen

Je krijgt een overzicht te zien van de bestelling en kunt dan nog wijzigingen doen aan de bestelling. Als laatste kiest u of de bestelling moet worden bezorgd of dat u deze bij ons afhaalpunt in Maarssen (Handelsweg 5a)  afhaalt. Zowel bij bezorgen als afhalen stemmen wij even met u af wanneer dat goed uit komt. Op tegels zit vaak wel eens een paar dagen levertijd en u bent natuurlijk ook niet altijd thuis.

Hulp nodig bij het bestellen?

Wij helpen graag, stuur ons een berichtje en we antwoorden snel.