Retour informatie

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen in de regel circa 75 euro per pallet maar zelf terug brengen is doorgaans voordeliger, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Als een deel van de bestelling terug gestuurd wordt dan worden de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling niet terug gestort.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@patroontegelwinkel.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is” Goede orde betekend een intacte verpakking en onbeschadigde tegels.

Als de originele bestelling boven de 750 euro was dan heb je bij ons geen verzend kosten betaald. Komt het bedrag onder die 750 euro dan verrekenen we de 50 euro verzendkosten met het terug te storten bedrag.

Het adres waar de goederen heen gestuurd kunnen worden is: Patroontegelwinkel.nl Handelsweg 5a 3606 AA Maarssen Vermeld bij de zending even uw naam en indien mogelijk ook het bestel nr van de oorspronkelijke bestelling.