Patroontegels Utrecht

Patroontegelwinkel.nl het grootste assortiment patroontegels!

Zoekt u patroontegels om de regio Utrecht?  Wij hebben een groot assortiment keramische patroontegels (ook wel keramische cementtegels genoemd)  voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet. Voor al deze ruimtes bied Patroontegelwinkel.nl geschikte tegel aan zowel qua stijl, formaat, design materiaal als prijsklasse. Ons aanbod aan de vele soorten patroontegels Utrecht van uitstekende kwaliteit.

Welke patroontegels passen in mijn huis?

De patroontegels werden voeger vaak in halletjes van statige huizen gelegd. Dit waren vaak cementtegels, een ambachtelijk Spaans, Portugees of Marokkaans  product. Veel jaren 30 huizen hebben deze jugendstil vintage tegels liggen. Deze originele cementtegels, ook te krijgen in onze winkel, gemaakt volgens eeuwenoude principes, hebben wel iets onderhoud nodig, en zijn minder goed bestand tegen zuren, dus vergelijkbaar met een geoliede parketvloer of een natuusteenvloer.
Onze keramische patroontegels zijn onderhoudsvrij, slijtvast en in sommige gevallen zelfs vorstbestendig.

De keuze is aan u, gaat u voor de prachtige ambachtelijke cement patroontegels, waar de mogelijkheden qua kleur en patroon haast eindeloos zijn. of de onderhoudsvrije variant:  keramische patroontegels. Of u nu een moderne nieuwbouwwoning heeft of een jaren 30 woning, of mischien wel een 19e eeuws pand  binnen de singels; met een patroontegel vloer heb je altijd een goede binnenkomer.

Patroontegel kwaliteit

Patroontegels in Utrecht op Patroontegelwinkel.nl zijn tegels van de hoogste kwaliteit. We kunnen praktisch alle soorten patroontegels in Utrecht maar ook door heel Nederland en België leveren.

Wij leggen zelf geen tegels maar werken samen met een groot netwerk ervaren tegelzetters om patroontegels in Utrecht te kunnen leggen. Bij Patroontegelwinkel.nl kunt u naast patroontegels ook terecht voor elke vloer of wand in de badkamer, keuken of woonkamer in onze winkel te Maarssen, bij Utrecht. De tegel waar u naar op zoek bent. Gaat het om porcellanato, natuursteen en plavuizen? MAWI Tegels, de offline winkel van Patroontegelwinkel.nl heeft ze allemaal in haar uitgebreide assortiment. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit! patroontegels. De tegels moeten goed en op de juiste manier gelegd worden voor het mooiste eindresultaat. Bij ons kunt u zowel terecht voor het advies van het zelf en deskundig leggen van de tegels. Ook kunt u een kijkje nemen in ons klus blog waar veel patroontegel gerelateerde tips te vinden zijn.

Waarom keramische patroontegels Utrecht?

Wij houden de beurzen en trends in wandtegels en vloertegels uit met name Spanje, Portugal en Italië scherp in de gaten. Zo kunnen wij met recht zeggen over het grootste en meest actuele assortiment patroontegels in de regio Utrecht te beschikken. Zowel op de website als ook onze winkel in Maarssen treft u de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. De patroon tegels ook wel vintage tegels genoemd kunt u in onze showroom bekijken, blijft u liever thuis dan hebben wij een handig sample tegel leen / statiegeld systeem zodat u de tegel zelf kunt bekijken. Bij de producten staan zoveel mogelijk foto’s van de tegels zodat u de sample tegel misschien niet eens nodig heeft. Ook geven wij online bij de producten advies over combinaties.

Kom snel langs in onze gezellige winkel in Maarssen,aan de Handelsweg 5a direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam, de koffie staat klaar of doe online inspiratie op door het blog te bekijken.