Afspraak maken

Wilt u de tegels in het ‘echt’ bekijken of advies bij het maken van uw keuze? Welkom! In Maarssen (bij Utrecht) hebben we een gezellige showroom geopend waar het complete assortiment te zien is. U kunt hier vrijblijvend binnenlopen tijdens de openingstijden, van dinsdag tot en met zaterdag. De koffie staat klaar! Wilt u uitgebreid geadviseerd worden? Maak dan voor de zekerheid een afspraak, zodat we kunnen zorgen dat onze adviseurs alle tijd voor u hebben. Een afspraak maken kan van dinsdag tot en met vrijdag.

Op zaterdag is het vaak druk in de showroom, uiteraard bent u van harte welkom om de tegels te komen bekijken, echter gezien de drukte werken we op zaterdag niet op afspraak, maar op volgorde van binnenkomst. Om dezelfde reden kunnen we op zaterdag geen bouwtekeningen behandelen of berekeningen doen.

Onze showroom is gevestigd aan de Handelsweg 5a, 3606 AA Maarssen. (Sommige navigatiesystemen hanteren de naam Maarssenbroek)  Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. U kunt u bereiken via e-mail op info@patroontegelwinkel.nl of via onderstaand contact formulier. Wilt u een afspraak maken? Stuur dan een berichtje via onderstaand contactformulier!